Счупи железните стрелки
на времето - така коварно
и всичко земно остави.
Към свят "Любов" -
се тръгва тайно.
Ела на пръсти, приближи
и качвай се. Ще карам бясно.
Дръж се здраво. Ще летим,
че тук отдавна ни е тясно.
© Виолета Всички права запазени