30.04.2011 г., 13:30 ч.

Къпини 

  Поезия » Любовна
1022 0 4

Къпини

В шепи ми носиш, любими,

обич от ябълков цвят.

След твоите стъпки в къпините

мечти и надежди растат.

 

В устни ми носиш, любими,

капчица жива вода.

Когато целуваш, прости ми,

копнежи и жажди горят.

 

В сърцето ми носиш, любими,

само лъжливи слова.

Когато ги кажеш… Мълчи ми!

Хиляди рани творят.

 

В тебе загледана, мили,

в миг се препънах в една

най-черна от всички къпини

(истина днес е зова).

 

От сладкия сън ме събуди,

мечтите удави в кошмар,

Насън е приказно чудно,

наяве – затрупва ме сняг…

 

 

© Валентина Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??