27.12.2019 г., 10:43 ч.

Къртицата прописа стихове 

  Поезия » Друга
380 0 10

Къртицата прописа стихове

(това как стана тя самата не разбра)

ечаха поетичните и викове

из лабиринта и, във земните недра...

 

Не беше сляпа, само късогледа,

а как възпяваше Луна, небе, звезди и океани,

и за да чувства пълната победа

слушатели и бяха фенове избрани...

 

На червеите стиховете си редеше,

сърцето си на късчета раздаваше,

разплакваше си и им вдъхваше копнежи,

а пък накрая... просто ги изяждаше...

 

22.04.2016.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??