26.07.2012 г., 23:15 ч.

Кървав зимен сезон 

  Поезия » Любовна
382 0 0

И сняг затрупа моя склон.

Душата ми сега е стон.

Сърцето ми повръща кръв.

Къде да търся аз подслон?

О, Боже! Пак ли ще съм пръв

да съм червената ти стръв -

да сея рози в тоя сняг?

Оставам сам на този бряг...

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??