Jul 26, 2012, 11:15 PM

Кървав зимен сезон 

  Poetry » Love
383 0 0

И сняг затрупа моя склон.

Душата ми сега е стон.

Сърцето ми повръща кръв.

Къде да търся аз подслон?

О, Боже! Пак ли ще съм пръв

да съм червената ти стръв -

да сея рози в тоя сняг?

Оставам сам на този бряг...

 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??