10.04.2020 г., 8:48 ч.

Къса клечка 

  Поезия » Любовна, Философска
630 1 0

От всичките безумия във този свят,
белязаните тегля - с къса клечка.
За мен късмета вечно е заспал.
Изобщо целият съм груба грешка.
Незнайно как, но ме привлича 
най-трудното и невъзможното.
Че Господ смелите нали обича?
(Каква ти обич към безбожника.) 
Та, сигурно ще ми дадат медал. 
Наесен, че да зрейнат тиквите. 
Що имах, всекиму раздал - 
любов и чувства, чак до свикване. 
И всъщност точно тъй забравям как, 
аз силно, истински съм ви обичал. 
За мене - къса клечка е основен знак, 
че няма доживотно вричане... 

 

Стихопат. 
Danny Diester 

 

 


 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??