9.05.2018 г., 10:10 ч.

Късче от мен 

  Поезия
909 1 2

Късче от мен откъсни,
може би днес съм горчива,
може би пак ме боли,
но и така съм красива!

Сладка бях някога,знам
Това отдавна отмина.
Давах безбройно до там,
щастие колкото имах.

Късче все пак си вземи,
може във мен да откриеш,
даже и малко дори,
щастие за тебе да имам!

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??