May 9, 2018, 10:10 AM

Късче от мен 

  Poetry
978 1 2

Късче от мен откъсни,
може би днес съм горчива,
може би пак ме боли,
но и така съм красива!

Сладка бях някога,знам
Това отдавна отмина.
Давах безбройно до там,
щастие колкото имах.

Късче все пак си вземи,
може във мен да откриеш,
даже и малко дори,
щастие за тебе да имам!

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??