23.10.2007 г., 11:25 ч.

Късче сиромашко лято 

  Поезия » Пейзажна
1296 0 34



                                  Късче сиромашко лято

             Слънцето с любов се върна,
             пресуши сълзите и росата.
             Тича бързо пак реката,
             отнасяйки със себе си мъглата.

             Усмихнаха се и тополите,
             затанцуваха с листата.
             Ято гълъби се радваше
             на късче сиромашко лято.
        
             Яхнал облаци във небесата,
             на воля вятърът лудуваше.
             Събудена за миг природата,
             в блян за лятото ликуваше.

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??