20.10.2004 г., 14:13 ч.

Късче спомен в сива самота 

  Поезия
921 0 1

Две капчици роса
създадоха една сълза.
Сляха две мечти в една,
отразиха слънчевата светлина.

Kрасотата на деня,
Мириса на пролетни цветя,
напомни ми на любовта,
- късче спомен в сива самота.


© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Втория комплет ми напомня на загубата на добър приател.
    Много добро! Браво
Предложения
: ??:??