28.02.2024 г., 10:47 ч.

Късче в очите небе 

  Поезия » Друга
112 2 0

Късче в очите небе 


             На Ани

 

Ти имаш, 
        както 
            люляка 
                сини     
                    очи,
със много 
        топлина 
            и 
            Пролет 
                в зениците!
Може би, 
        от Слънцето 
            си взела 
                лъчи,
а криле – 
        и жажда 
            за полет –
                от птиците!

                                

                      Стоян Койчев-Шани
 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??