23.11.2024 г., 7:38 ч.

Късчета в очите небе 

  Поезия » Любовна
47 1 0

 

на Ани

 

Ти имаш както люляка сини очи,

със много топлина и пролет в зениците.

Може би, от Слънцето си взела лъчи,

а криле и жажда за полет –

от птиците!

 

 

 

 

 

© Стоян Койчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??