Nov 23, 2024, 7:38 AM

Късчета в очите небе 

  Poetry » Love
49 1 0

 

на Ани

 

Ти имаш както люляка сини очи,

със много топлина и пролет в зениците.

Може би, от Слънцето си взела лъчи,

а криле и жажда за полет –

от птиците!

 

 

 

 

 

© Стоян Койчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??