26.03.2021 г., 7:39 ч.

Къща 

  Поезия
289 0 0

Връхлитат дъждове и бури

над покрива на радостта.

Зъл вятър блъска да събори

стените на дома в нощта.

 

Сияещи от светлината

прозорците безстрашно пеят.

Закотвени са във Скалата,

основите ще надделеят!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??