Mar 26, 2021, 7:39 AM

Къща 

  Poetry
292 0 0

Връхлитат дъждове и бури

над покрива на радостта.

Зъл вятър блъска да събори

стените на дома в нощта.

 

Сияещи от светлината

прозорците безстрашно пеят.

Закотвени са във Скалата,

основите ще надделеят!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??