6.10.2023 г., 5:32 ч.

Къщичка в гората 

  Поезия
189 2 4

Къщичка в гората...

 

Живея със една мечта...
Да имам къщичка в гората...
Там някъде... Накрай света...
Далече от човеци... От тълпата..!

 

Мечтая, да живея там...
В спокойно кътче на земята...
С една Любов... В уютен дом...
И с много обич във Душата..!

 

Зимата, камина да гори...
Сгушена във мен да е жената...
Да я любя, до полуда, до зори...
Под звездите... И луната..!

 

Това е... Моята мечта...
Малка къщичка в гората...
Аз и Ти... Накрай света...
И нежен шепот... От листата.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
05.10.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??