24.09.2019 г., 23:32 ч.

Късна есен 

  Поезия » Пейзажна
584 0 0

Над Витоша се стелеше мъгла

и бе денят оловно сив и мрачен.

Изливаше сълзите си дъждът

по лятото, потъващо във здрача.

 

Гонеха се едри капки дъжд,

после нежно целуваха земята.

Танцуваха с последните цветя

жадувайки за следващото лято.

 

Румяна Маринова

 

 

 

© Румяна Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??