20.06.2005 г., 22:28 ч.

Късна прошка 

  Поезия
1103 0 3

Късно ще е когато простиш,
тъжно е когато грешиш.
И когато в мрака вървиш,
за мене ще крещиш.

Но късно ще простиш,
късно за любов ще просиш,
където и да дириш, когото и да молиш,
мене няма да намериш.

Късна ще е тази прошка,
последна ще е тази грешка.
Мен вече ще ме няма,
от смърта ще съм пленена.

В душата ще е хладно като зима,
когато мене няма да ме има.
Студени сълзи ще покапят,
но и те не ще ти помогнат.

Късна ще е твоята прошка
и ще помниш тази грешка.
Спомен ще е смехът за теб
и сърцето вечно ще е лед.

© СветлИНКА в тунела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??