17.11.2012 г., 15:19 ч.

Късно е... 

  Поезия » Любовна
1068 0 10

---


Бих могла да се влюбя в очите ти –
те са истинска синя прегръдка.
Те отварят врати за мечтите
с еликсирни живителни глътки.
Бих могла да се влюбя в ръцете ти
като в дом на криле – безадресен,
и по тях да открия перцето,
без което просторът е тесен.
Бих могла да се влюбя в смеха ти –
трели славейни в сигурна стряха,
в раменете ти с вяра да скътам
обещания, обич и плахост...
Бих се влюбила в тези накъсани
думи нощни, които изричаш.
Бих могла, но за жалост, е късно.

Аз отдавна в теб всичко обичам!


-----

© Станислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??