3.07.2006 г., 23:31 ч.

Късно позвъня 

  Поезия
1018 0 5

Когато Аз за тебе плаках,
ти в лицето ми се смя,
когато Аз за тебе страдах,
незнаеше ти нежни слова.
Когато ти звънях, беше като ням,
когато исках да си с мен,
ти искаше да бъдеш сам.
Когато ти падах, едва ли не на колене,
ти гордо казваше за всичко “НЕ”!!!
Сега е късно вече...
не разбра ли,
сега само пепелта остана
от всичките пожари.
Сега те имам за далечен,
сега си ми всякаш непознат.
Аз вина нямам -
ИДИ  СИ ТИ – прекалено
късно позвъня!!!

 

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??