21.01.2017 г., 0:38 ч.

Кюлче приятелство 

  Поезия » Философска
1176 1 1

Кюлче приятелство 

 

Приятели,  защо предавате ме вие? 

Защо забивате ми ножове в гърба? 

Какво ли в вашите глави се крие? 

Не знам, но бих дал всичко, за да разбера! 

 

Вярвах в вас, обичах ви като семейство, 

мислех си, че винаги ще сте до мен? 

Как убихте всичко толкоз лесно? 

И направихте ме тъй нещастен и сломен! 

 

Нима не сте човеци със сърца, 

а хамелеони дребни,  без души? 

Дано и вие имате сърца 

и някой ден някой да ви нарани! 

 

Дано да вярвате на някой с все сърце, 

да го обичате и да му се доверите, 

ала той някой слънчев ден да ви предаде, 

да страдате и да ви болят безкрай душите! 

 

И сълзите от вашите очи да не запират, 

да се чувствате сами на този свят, 

Реки от болка и нещастие да извират, 

за да разберете, че предателството ви е ад! 

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Кюлче Приятелство »

25 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??