11.09.2006 г., 16:02 ч.

*L*O*V*E* *Y*O*U* 

  Поезия
817 0 0

Дали до теб ще съм, не знам,
Дали със теб ще съм не знам.
Дали, дали, дали - аз вечно
няма да знам, но защо?

Нима това е любовта?
Аз пак няма да знам.
Даже да искам да ти
кажа нещо, аз пак и пак
няма да знам, какво да ти кажа.

Но знам едно - ще сме заедно,
докато не си пуснем ръцете.
ще ти кажа нещо, което знам:
I love you! My amore! I love you!

My amore! My amore! My amore!
I love you! I love you! I lovr you!

© Мариета Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??