5.06.2011 г., 11:59 ч.

Лаерт overдоза/Офелия в кома 

  Поезия » Друга
914 0 8

аз съм момчето от стъклените кутийки захар

аз съм момчето със сняг върху устните
(казва го Műller)

аз съм

Лаерт

overдоза

или

Офелия

в кома

аз влизам в структурата

във топлината на тялото

гласните

искам да скъсам

и да издера

механизма който иска да разкъса

и издере механизма

на моето сърце което (по Мűller, отново) е всъщност часовник
очите ми нямат зеници

не искат да се научат как да се затварят във тъмното

изтърбуших смисъла на собствената си смърт

за всяка вечер по един танцьор в леглото ми
за всяка усмивка по един-единствен нож
за всяка дума имам камък във торбата

 

и наистина
се страхувам
от водата

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??