6.04.2007 г., 17:46 ч.

Лакомата ми сестричка 

  Поезия
540 0 0


Моята сестричка Ани
обича да яде банани,
да хапва ягодки, бисквитки,
да пие топлите напитки!

Сутрин млякото изпива,
вечер сокче си налива
и със малките ръчички,
взе си сладкото от шипки!

Шоколадчето намира,
хапва тя, но без да спира.
Искам да яде, яде,
нека, нека порасте!!!

© Нели Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??