Apr 6, 2007, 5:46 PM

Лакомата ми сестричка 

  Poetry
541 0 0


Моята сестричка Ани
обича да яде банани,
да хапва ягодки, бисквитки,
да пие топлите напитки!

Сутрин млякото изпива,
вечер сокче си налива
и със малките ръчички,
взе си сладкото от шипки!

Шоколадчето намира,
хапва тя, но без да спира.
Искам да яде, яде,
нека, нека порасте!!!

© Нели Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??