27.05.2010 г., 14:45 ч.

Ласка 

  Поезия » Еротична
926 0 1

Ласка

 

Целуваш ми лицето,

а аз целувам ти ръцете,

колко е красиво

да отвърнем на нещо зряло

с нещо детинско...

Да сбъднеш мечтите си

в ласки по мене,

да събудиш сутрините си

до моите устни.

Целуваш ме по косите,

а аз докосвам очите ти,

прегръщам рамената ти мъжки,

прогонвам своите блянове....

и будя се до тебе по-истинска,

прегърнала надеждата в усещане...

© Триб Трибс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??