Лав стори.
Мразя любовта да ме прави на глупак,
за назидание ли ме връща пак в първи клас?
Рицарят на бялата дама с черна коса,
къде кой реши, че ще е изгубена кауза?!
Веднъж годишно, или веднъж на шест -
pомантично-трагичен лав омлет.
Омитам се в спомени,
оплитам се в несбъднати,
по дяволите любовното домино -
с по-важни неща ще бъда зает!
22април2009
love city sofia
© Братан Всички права запазени