23.04.2019 г., 22:09 ч.

Лазур 

  Поезия » Любовна
485 1 0

 23:48

“влизам в стаята 

търся те под белите завивки

намирам те поседнала на пода 

загубвам те обратно, през прозореца”

...

 

00:00 make a wish 

“събличаш ме по-бързо от обикновено

събличай ме повече, викам те

в душата ми родили са се пламъци..

обичай ме, шепна в ухото ти

зеленият цвят на очите ти е поезия”

1:28 

“не е измислица, нито фантазия 

чаршафите не могат да изплуват от любов -

удавени, притихват в нищото

остава само ехото на счупения стон

забързано в главата ми да идва”

 

4:28

“не се обличай още, 

не искам да излизам от теб

душата ми свършва в теб,

Вратата зад гърба ти не се затваря.“

 

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??