24.06.2011 г., 12:45 ч.

Лечение 

  Поезия » Хумористична
566 0 0

Днес не си ми нещо по вкуса!
Накиселяваш от лошо настроение.
Физиономии не мога да търпя!
Имам за това добро решение!

Рецептата е цяла иновация.
Недей се дърпа, мили мой!
Нужна ни е с теб комуникация,
не го играй сърдит герой!


От високото ph-а ще те измия.
Преди дълбоко дъх да си поел,
с тайни хитринки ще те покрия,
като с топъл, лепкав бешамел.

С шепа думи, с малко чувство,
оплетен в женските къдели,
ще ти приложа, знай, едно изкуство -
ще те пека на бавен огън до неделя!


От терапия такава в тежки пещи,
ще се стопи сърдитото, любими.
Помни сега, при мене е горещо,
за лечението жежко ти прости ми!

© Слънчево Момиче Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??