23.10.2007 г., 14:02 ч.

Лед и огън 

  Поезия
602 0 0
 

Лед и огън

 

 

Сякаш във роман

сме с тебе двама.

Аз обичам те -

ти обичаш нея.

Аз съм огън от любов -

ти си лед от нейните лъжи.

Но знай, че този лед

все някога ще мога аз да разтопя

и с устни горящи

думичките ще ти аз шептя:

- любими мой,

бъди завинаги мой.

© Веселина Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??