25.08.2009 г., 19:53 ч.

Лед от лъжи 

  Поезия » Друга
383 0 0

Реалността потъна в злина,

скалата от невинност се разруши от греха,

една усмивка остана мъртва,

от очите се пророни кръв като сълза.

 

Истината плаче,

къде ли е скрита тя сега?

Слънцето нас ли огрява, 

или се мъчи да стопли

премръзналата от лъжи душа?

 

     Милан Милев     

    25.08.09

© Милан Милев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??