Реалността потъна в злина,
скалата от невинност се разруши от греха,
една усмивка остана мъртва,
от очите се пророни кръв като сълза.
Истината плаче,
къде ли е скрита тя сега?
Слънцето нас ли огрява,
или се мъчи да стопли
премръзналата от лъжи душа?
Милан Милев
25.08.09
© Милан Милев All rights reserved.