23.04.2013 г., 18:56 ч.  

Ледeна жена 

  Поезия » Оди и поеми
886 0 0

Какво искаш да чуеш

от студените ми устни.

Какво искаш да видиш 

от празната ми душа.

Сърцето ми е като айсберг студено, 

но ти все още си около мен.

 

Дълбоко наранена, но не мога да се подам на волята на чувствата си, 

ако го направя, няма да ме видиш отново.

 

Студена като лед, отново съм на ръба.

Не виждам причина.

Кажи ми да остана.

 

Тайно плачех, когато теб те нямаше.

Сега си наоколо, но всичко отмина.

Студена съм като лед, не чувствам нищо.

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??