17.09.2004 г., 17:29 ч.

Ледена завеса 

  Поезия
1044 0 2
ЛЕДЕНА ЗАВЕСА.


НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖА, ЩЕ РАЗБЕРЕШ.
    До болка знам и страдам....
ПРЕДАДОХ СЕБЕ СИ И ТВОЙТА ЧЕСТ
    и тръгнах аз, към ада....
 
А ТИ НЕ ДРЪЗНА ПЪТЯ МИ ДА СПРЕШ,
    помаха ми за сбогом.
НО ЛЮБОВТА НИ ЖИВА Е ДО ДНЕС, 
   задръж я ти, (За Бога!)


ЗАВЕСА ЛЕДЕНА Е МЕЖДУ ТЕБ И МЕН,

    протягаме ръце, напразно!
КАК ИСКА МИ СЕ САМО МИГ ПОНЕ,
    да те докосна, както някога....
 ПРЕЗ ПРОЛЕТТА В ТОПЪЛ ДЕН,
    далеч от всичко, волни......
ДА СЕ СТОПИ ЛЕДЪТ ВЪВ МОЕТО СЪРЦЕ,
    да дишаме свободно.....

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оценка 6.Коментара е излишенАко имах повече време щях да напиша,защо давам най-високата оценка..и бих я дал отново..
  • Много ми хареса!
    Поздравления Пепина!
Предложения
: ??:??