24.10.2017 г., 15:42 ч.

Ледена кралица 

  Поезия » Любовна
1003 2 3

Ледена кралица с  ледено сърце,

не усеща нищо и ѝ е добре.

Не познава радост, не познава тъга,

всичко отхвърля с лека ръка.

 

Тя не обича, тя и не мрази,

пред себе си е издигнала стена,

и от чувства се пази.

Явно е била много наранена,

за да се превърне в тази жена 

вледенена!!

 

За нея времето е спряло като часовник

през ноща..

Стрелките може би ще почнат да движат 

когато ледът бъде обгърнат с топлина...

 

Дали някой ще може стената пред

нея да събори?

Дали тя отново ще чувства и за 

любов ще говори?? 

 

 

© Виктория Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??