Ледена кралица с ледено сърце,
не усеща нищо и ѝ е добре.
Не познава радост, не познава тъга,
всичко отхвърля с лека ръка.
Тя не обича, тя и не мрази,
пред себе си е издигнала стена,
и от чувства се пази.
Явно е била много наранена,
за да се превърне в тази жена
вледенена!!
За нея времето е спряло като часовник
през ноща..
Стрелките може би ще почнат да движат
когато ледът бъде обгърнат с топлина...
Дали някой ще може стената пред
нея да събори?
Дали тя отново ще чувства и за
любов ще говори??
© Виктория Тодорова All rights reserved.