26.10.2016 г., 22:57 ч.

Ледени ветрове 

  Поезия » Любовна
279 1 8

Искам отново да съм в дланите

на вечните студени ветрове,

да ме смразят с безверие,

лудуващите зимни ветрове.

 

Да се превърна в ледена висулка,

събрала хилядите капчици тъга

и за дълго, дълго да се скрия

от огъня на моята душа,

 

защото тиха болка е,

студената ѝ зимна тишина.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??