Искам отново да съм в дланите
на вечните студени ветрове,
да ме смразят с безверие,
лудуващите зимни ветрове.
Да се превърна в ледена висулка,
събрала хилядите капчици тъга
и за дълго, дълго да се скрия
от огъня на моята душа,
защото тиха болка е,
студената ѝ зимна тишина.
© Дочка Г All rights reserved.