22.11.2008 г., 21:33 ч.

Ледено момиче 

  Поезия » Друга
866 0 2

                      Ледено момиче

 

 

Ледено момиче в градина прекрасна стои,

окичена със славата на завоевател.

Тя гордо седи на златния трон,

а около нея минаваха страдащи хора с непознати лица!

 

Минах и аз покрай нея и вперих в нея очи.

Красива бе тя, ала толкова студена!

Тогава аз завидях и за миг,

но после си казах:

 

Защо да ти завиждам като красива си ти,

ала сърцето ти сковано е от вечен лед!

И подминах я аз с дълбоко замислени прости очи,

спомняйки си за теб преди!!! :(

© Мила Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??