19.09.2017 г., 19:04 ч.

ледник 

  Поезия » Любовна
381 0 0

Ще бъдеш ли с(ъс) мен дори във бурята?

... след нея?

Ще ме обичаш ли до края?

Ще решеш ли косата ми, когато остарея?

 

Ще ме целуваш ли, когато стана друга?

Ще ми прощаваш ли,

когато срещу тебе хвърля лоша дума?

 

Ще ме пазиш ли от мен самата?

Ще ми прощаваш ли,

дори когат' раздирам ти душата?

 

Ще се хвърлиш ли в(ъв) огъня с(ъс) мен?

В(ъв) лед ще плуваш ли?

Ще ме завиваш ли след тежък ден?

 

Ще ме прегръщаш ли, щом вечер съм ранена?

Сърцето иска помощ,

а сама се чувствам уморена.

 

Бъди до мен, от друго нямам нужда...

Лъжите днес не в​​​​​àжат -

от тебе искам честна дума.​​​​​

© Ника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??