Обичам те, мила,
за мен си красива,
неземно красива,
защото си ти...
От твойте целувки
и нежни галувки
и страстни милувки
прехвърчат искри...
От тебе се паля
и нежно те галя,
със страст те повалям
в легло от мечти...
КА
© Калин Алекс Всички права запазени