Nov 24, 2010, 8:36 PM

Легло от мечти... 

  Poetry » Love
689 0 4

Обичам те, мила,
    за мен си красива,

          неземно красива,

защото си ти...

 

От твойте целувки

       и нежни галувки

       и страстни милувки

прехвърчат искри...

 

От тебе се паля

    и нежно те галя,

       със страст те повалям

в легло от мечти...

 

КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??