5.02.2011 г., 15:27 ч.

Лек 

  Поезия » Любовна
480 0 2

Смея се без смях,

усмихвам се без усмивка.

Плача всеки миг без сълзи,

сърцето ми бие, но не се чува.

Душата ми изглежда пълна, но е празна.

Изглеждам здрав,

но отвътре съм болен от мъка и страдание.

Търся лек, наречен "мацуранче мое".

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??