Смея се без смях,
усмихвам се без усмивка.
Плача всеки миг без сълзи,
сърцето ми бие, но не се чува.
Душата ми изглежда пълна, но е празна.
Изглеждам здрав,
но отвътре съм болен от мъка и страдание.
Търся лек, наречен "мацуранче мое".
© Бисер Иванов Todos los derechos reservados