16.01.2008 г., 9:46 ч.

Лека нощ  

  Поезия » Любовна
1628 0 6

Лека нощ – 11.07.2007

Помниш ли, че бяхме неразделни,
с любов пазехме всичко свято между нас,
обичахме се силно, безпределно,
не заспиваше без "Лека нощ" да ти кажа аз.


Сега се връщам във времето, когато делихме
една съдба, един живот
и откакто с теб се разделихме
на никогo не казах "Лека нощ".


Но чудя се, дали заспиваш
без моя глас, без моите очи
или друга с обич те приспива
и "Лека нощ" с нежност ти шепти.


За мене мислиш ли или ме забрави,
едва ли някога пак ще е такава нощта,
мина много време оттогава,
но за теб още плаче моята душа.


Питах се защо съдбата ни наказа
и как ли сега минават твоите нощи,
погледнах небето и то ми каза,
че заспиваш трудно и че ме обичаш още.


И помолих Слънцето като залязва
с последната си капка мощ,
всяка вечер от мене да ти казва:
"Целувам те" и "Лека нощ"!

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??