2.02.2008 г., 14:19 ч.

Лека нощ 

  Поезия » Любовна
1364 0 5
 

      ЛЕКА  НОЩ

 

 

Обичам те,

ти просто нежно докосни ме,

прати ми полъх от целувка и

усмивка скрита в розова мъгла.

 

Кажи ми,

двете думички, кажи ми,

аз знам, че твойте мисли се прегръщат

с мойте мисли във нощта.

 

Обичам те,

ти просто нежно погали ме,

обичам те и гневна, и добра,

обичам всяка буквичка от твойто име,

обичам твоята невинност и твоята душа.

 

Не бързай, бавно се събуждай,

секунда още нека бъда с тебе във съня,

спокойно спи и знай, че щом се съмне,

не ще изчезне магията на любовта.

© Венцислав Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??