8.07.2008 г., 7:46 ч.

Лека Нощ 

  Поезия
1088 0 3
Лека нощ, мечти,
до днес ви имах,
тази нощ умряхте със сълзите на очи,
утре вече няма да ви има!

Лека нощ, илюзии за мойто бъдеще.
Наивна бях, мислех, че всичко ще върви по план,
но ето, че само с две-три думи
осъзнах, че всичко е било само блян.

Лека нощ, любов,
мислех, че си истинска.
Истински за тебе аз горях,
но нещата не са такива, каквито исках.

Лека нощ, минало,
ти беше само сън.
С утрото ще си заминало
далеч от моя ум!

Добро утро, бъдеще,
ти не си това, което мислех,
но ми носиш нов живот
и може би това, което искам!

© Гергана Найденова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??