7.04.2013 г., 18:40 ч.  

Лека нощ 

  Поезия » Любовна
789 0 0

 

Не съм ти казал

"лека нощ", любима,

не съм целунал

очите уморени,

дано красив ти е съня,

макар да си далеч от мене.

 

Не съм ти казал

"лека нощ", любима,

не съм погалил

косите разпилени,

дано щастлива си в съня,

макар да си далеч от мене.

 

П. Пацев - 08.08.2012 год.

© Петър Пацев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??