18.11.2010 г., 10:20 ч.

Лека нощ, любов моя 

  Поезия » Любовна
8113 1 2

Лека нощ, любов моя...

Ти заспивай... аз плахо в съня ти ще дойда,

без да те будя...

ще те прегърна, ще те милвам...

от хорска злоба ще те пазя, за да не те изгубя.

Защото без тебe светът не е същият...

и слънцето не топли с лъчите си.

Ти си тази, която обичам, Ти си тази,

без която не искам нито един миг да живея!

За това ще те пазя в... съня ти.

Всяка болка от тебе ще взимам...

За да мога да виждам в очите ти, в душата ти, че щастие има!

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??