20.01.2010 г., 18:40 ч.

Лекарството 

  Поезия » Любовна
706 0 20

Дозата не е голяма,

капките са точно три,

само малко нагорчава,

може малко да боли.

 

Капки три – НЕ ТЕ ОБИЧАМ,

много щяха да спестят,

невъзможното обичане

да изтрият, изличат.

 

С капки три – НЕ ТЕ ОБИЧАМ,

малко ще съм под снега,

няма нищо романтично,

студ и мрак, но без лъжа.

 

Чак напролет ще поникна,

ще извия пак снага,

с птиците ще се надвиквам,

ще цъфтя от суета...

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??